ŠKOLNÍ BATOHY BAAGL

ŠKOLNÍ BATOHY BAAGL

Hledáte pro své školáky kvalitní a originální batohy? Pak určitě sáhněte po některém z nepřehlédnutelných kousků původní české značky BAAGL! Ta se letos rozhodla vnést na náš trh svěží vítr a přichází s novou, dosud nejrozsáhlejší kolekcí, jež si neklade za cíl nic menšího než podpořit školáky v odvaze být sami sebou, nebát se udělat chybu – zkrátka vyrůstat s odvahou! Spokojení budete vy rodiče, ale i vaše děti. Vyberou si všechny holky i kluci, kteří chtějí být nepřehlédnutelní a cool v každé situaci.

Základními produkty značky BAAGL jsou kromě aktovek také školní batohy. Najdete u nich velké množství detailů, které zvyšují komfort při jejich nošení.

K přednostem batohů patří zejména:
ERGONOMIE – vyztužená, ergonomicky tvarovaná záda – díky tomu aktovka dobře sedí a nemá negativní vliv na správné držení těla.

NÍZKÁ HMOTNOST – lehká konstrukce s podpůrnými body v kritických oblastech – hmotnost prázdného batohu je pouhý 1 kg (při nosnosti až 7 kg); hmotnost má totiž významný vliv na správný růst a formování těla dítěte.

REFLEXNÍ PRVKY – dostatek reflexních ochranných prvků – zajistí bezpečnost a dobrou viditelnost dítěte za špatného počasí, v šeru nebo ve tmě.

NASTAVITELNÉ POPRUHY – dostatečně široké, snadno nastavitelné popruhy – dobře polstrované a prodyšné ramenní popruhy podporují správné nošení a optimální rozložení nákladu na celou plochu zad; celkovou stabilitu aktovky zajišťují ještě hrudní a postranní kompresní popruhy.

CHYTRÁ ORGANIZACE – školní batohy jsou navržené tak, aby měl školák vše potřebné vždy po ruce; mají tři samostatně uzavíratelné komory s vnitřním organizérem a kapsou na 15palcový notebook či tablet, přičemž je myšleno na to, aby byl těžší obsah umístěn co nejblíže zádům – váha je tak přenášena na tělo a záda si uleví.

DALŠÍ VYCHYTÁVKY – jako pevné ucho na přenášení, vyztužená tajná kapsa na různé drobnosti umístěná vespod batohu, flexibilní kapsa na láhev a v neposlední řadě dárek pro radost ke každému školnímu batohu!

VELKÝ VÝBĚR DOPLŇKŮ – v kolekci kromě certifikovaných batohů najdete také sáčky na sport nebo penály, které můžete sladit do jednoho motivu. Oblíbené sáčky BAAGL prošly inovací. Jsou z pevného a omyvatelného materiálu, ve verzi s prodyšnou síťkou nebo kapsičkou na zip. Uzavírají se pomocí pevných tkanic, jež zároveň umožňují nošení na zádech.

z Blogu odvahy

Čím větší, tím lepší… a taky lehčí! Seznamte se s batohy Coolmate

Jako každý rok i letos rozšiřuje BAAGL svou kolekci o novinky, které se pyšní řadou inovací a vychytávek stejně jako...

Ergonomie, design a udržitelnost! To je naše nová kolekce městských batohů!

Navzdory alarmujícím zprávám o množství produkovaného odpadu, tajících ledovcích a vymírajících živočišných druzích se chování populace na planetě Zemi razantním...

Jak správně nastavit batoh nebo aktovku? Zeptali jsme se fyzioterapeutky Ivy Bílkové

Váš prohlížeč nepodporuje video tag. Věděli jste, že v souvislosti se špatným nastavením a užíváním aktovky či batohu hrozí dítěti...

BAAGL je takové moje dítě

S designérkou a brand manažerkou Marií Malákovou o budování úspěšné značky, výchově dcery a českém designuNarodila se v Chomutově jako...

Představujeme nový produkt – dětské bačkůrky BAAGL & FARE!

Hledáte pro své dítě kvalitní bačkůrky? Už nemusíte! BAAGL rozšiřuje sortiment o ergonomické dětské přezůvky vyrobené ve spolupráci s renomovanou českou...

HARRY POTTER KOUZLÍ S BAAGLEM!

Také máte doma školáka, jenž čeká na svůj dopis z Bradavic? Přeneste se s námi do jedinečného světa čar a...

JAK SPRÁVNĚ VYBRAT AKTOVKU? PORADILI JSME SE S FYZIOTERAPEUTKOU

Období prázdnin, které jsou prakticky za dveřmi, znamená pro mnohé rodiče také čas, kdy se začínají poohlížet po nové školní...

PŘIPRAVTE SE NA NOVÝ ŠKOLNÍ ROK UŽ PŘED PRÁZDNINAMI!

Jak děti správně namotivovat, aby po prázdninách zvládly plynulý přechod do školních lavic? Na co je připravit? A jak je...